Tämmöinen lempeä leijona koristi juhlapöytää
Pohjana tässä on vaalea 6 munan sokerikakkupohja. Välissä on vadelma-valkosuklaatäyte ja kostutuksena vadelmien mehua. Kaikki koristeet ovat marsipaania ja pursotukset pastaväreillä värjättyä flora vispiä.
Vadelma-valkosuklaatäyte:
Ohje:
2 dl kermaa
2 dl vaniljatuorejuustoa (sunnuntai)
130g valkosuklaata (pandan levy)
vadelmia (4-5dl)
Tee näin:
1. Jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia ne tulee kuumentaa 90 asteen lämmössä vihintään 2 minuuttia. Itse käytän aina kotimaisia itse keräämiäni omasta pakastimesta. Ne sulatan ennen käyttöä ja otan mehun talteen.
2. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto.
3. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Valkosuklaan kanssa pitää olla erittäin varovainen, se palaa herkästi.
4. Lisää sitten suklaa sula vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
5. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoittele lusikalla sekaisin.
Tämä täyte riittää 6 munan kakkuun kahteen väliin.
Superhieno!!!
VastaaPoistaOoh, todella upea jellona ja herkullisen kuuloinen täyte! Iloiset onnittelut yksivuotiaalle näin jälkikäteen! :)
VastaaPoista