Ohje:
100 g margariinia
1 dl maitoa
2 munaa
1 1/2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoa
n. 150 g suklaata (oman maun mukaan)
80g hasselpähkinärouhetta
(näihin laitoin valkosuklaata rouhittuna n. 70g ja tummaa suklaata rouhittuna n. 35g. Lisäksi laitoin jokaiseen muffiniin tummasta suklaasta sydämen. Näihin voi käyttää oman maun mukaan ihan mitä tahansa suklaata n. 150g)
Tee näin:
1. Sulata rasva kattilassa ja lisää maito. Lämmitä, mutta älä anna kiehua. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi.
2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva-maitoseosta ja jauhoseosta vuorotellen vaahtoon. Lisää suklaarouhe (ja hasselpähkinärouhe) käännellen taikinaan.
3. Täytä muffinssivuoat taikinalla ja paista 225 asteessa 10-12 min. (jos haluat laittaa suklaasydämen muffineihin, niin täytä vuoat ensin vain puolilleen, paina sitten suklaasydän keskelle ja lisää hieman taikinaa)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Pienikin kommentti ilahduttaa :)