Tässä ylimmässä kakussa on neljän munan vaalea sokerikakkupohja. Välissä suklainen vadelmatäyte. Kostutuksena maitoa. Ruusut ja lehdet ovat marsipaania ja pursotukset flora vispiä, jota värjäsin hieman geisha suklaalla.
Lähi kuvaa ruusuista
Tässä isommassa kakussa pohjana on kahdeksan munan vaalea sokerikakkupohja. Välissä tässä valkosuklainen vadelmatäyte. Kostutuksena maitoa ja pursotukset ja päällinen flora vispiä. Tässäkin koristeena marsipaaniruusut.
Suklaa-vadelmatäyte:
(4-6 munan kakun kahteen väliin)
Ohje:
2 dl kermaa
200 g vaniljatuorejuustoa (vaniljarahkakin käy)
130 g suklaata (esim. Pandan tummasuklaa)
4-5 dl vadelmia
Tee näin:
1. Jos käytät pakastevadelmia sulata ne ensin ja valuta ylimääräinen mehu pois. (Halutessasi mehua voi käyttää kakun kostuttamiseen)
2. Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto (rahka) vaahdon joukkoon.
3. Sulata suklaa ja lisää se sitten hyvin sekoittaen vaahdon joukkoon.
4. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoita varovasti lusikalla, ettei vadelmat mene ihan mössöksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Pienikin kommentti ilahduttaa :)