Ohje:
(n. 20x30cm foliovuokaan)
2 ½ dl flora vispiä
400 g vaniljarahkaa
200 g tummaa suklaata
5 liivatelehteä
2 levyä riisisuklaata
1 pussi suklaarusinoita
Tee näin:
1. Vaahdota 2 dl flora vaniljaa vaahdoksi ja lisää rahka vaahdon joukkoon.
2. Sulata suklaa ja lisää sitten vaahdon joukkoon.
3. Liota liivatelehtiä noin 10 minuuttia kylmässä vedessä. Kuumenna sillävälin ½ dl flora vaniljaa mikrossa lähes kiehuvaksi. Liota liuenneet liivatelehdet kuuman seoksen joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
4. Kaada liivateseos vaahdon joukkoon ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen.
5. Lisää lopuksi suklaarusinat ja kääntele ne varovasti joukkoon.
6. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
7. Sulata riisisuklaa mikrossa ja levitä sitten sulanut seos kakun pinnalle.
Nakit ja Frolic koiran nappulat ovat marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta. Lihapullien virkaa toimittavat legendaariset vanhanajan kaurapallot. (Kaurapallojen ohje tulossa lähipäivinä)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Pienikin kommentti ilahduttaa :)